3B 2017

Wat is er nieuw in 3B LT?

3B LT is de afgeslankte versie van de 3B Werkmethodiek, de Nederlandstalige applicatie van ICN Solutions die u helpt om Autodesk Revit effectiever te gebruiken. 3B LT wordt continu aangepast aan de eisen. Overige verbeteringen zijn:

Twee nieuwe tools

3B LT is uitgebreid met twee nieuwe tools: de 3B Shared parameter vergelijker en de 3B Type catalog  hernoemer.

  • 3B Shared parameter vergelijker
    Deze tool maakt het mogelijk om shared  parameter-bestanden te vergelijken en te controleren op verschillen. Parameters die ontbreken, dubbel voorkomen of afwijken in eigenschap kunnen zo zichtbaar worden gemaakt en naar gelang de behoefte worden opgeslagen in aparte txt-bestanden.
  • 3B Type catalog  hernoemer
    Met deze tool kunt u in batch type catalog bestanden aanpassen, waarbij komma's (",") worden gewijzigd in puntkomma's (";"), hetgeen noodzakelijk is voor het gebruik in Autodesk Revit.

Nieuwe helpfuncties

Diverse helpfuncties, zoals bekend uit de volledige versie van de 3B Werkmethodiek, maken nu ook onderdeel uit van 3B LT. Dit zijn met name RevitUsers.nl (waarmee een directe link naar de RevitUsers-site mogelijk is), Support en TeamViewer.

Los verkrijgbaar

Vanaf nu is 3B LT niet alleen verkrijgbaar als onderdeel van de volledige 3B Werkmethodiek, maar ook als op zichzelf staand, los softwarepakket. Hierdoor komt hoogwaardig ontwerpen en visualiseren in 3D ook binnen handbereik van de wat kleinere architecten, aannemers en andere bouwprofessionals die de overstap willen maken van tweedimensionaal werken naar BIM.

Aanvraag vereenvoudigd

Het aanvragen van een licentie voor 3B LT is vereenvoudigd. Als nieuwe klant hoeft u alleen maar een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens ontvangt u een activeringscode.