ROI button 0

Batch print

Print nu heel gemakkelijk al uw aangemaakte tekenbladen in 1 keer naar verschillende printers!

3B_Batchprint.mp4Bespaar tijd met het afdrukken van uw projecten met de 3B Batch print van de 3B Werkmethodiek. Waar u in Autodesk Revit nog ieder tekenblad apart moet aansturen en afdrukken, is dit met de 3B Batch print heel gemakkelijk en snel voor elkaar.
Geef simpelweg in de dialoogbox ,die verschijnt wanneer u de 3B Batch print start, aan hoe u uw tekenbladen afgedrukt wilt hebben en op welke printer. Met 1 druk op de knop laat u de printers hun werk doen. Zelfs wanneer u van een van de tekenbladen alleen een PDF wilt aanmaken, doet u dit met de 3B Batch print!

De 3B Batch print is een onderdeel van de 3B Werkmethodiek en heeft inmiddels haar toegevoegde waarde bewezen door het werk in Revit gemakkelijker en sneller te maken.

Batch upgrader

Met deze tool kunnen 'oude' Revit-bestanden op directory-niveau geopend en opgeslagen worden in de laatste versie van Revit.

Bematingen

Met dit commando kan men een pre- en suffix instellen voor geselecteerde bemating, aanwezige bemating in de huidige view of alle views.

Wat zijn de voordelen: Snel veel bematingen voorzien van pre-fix en suffix

Benchmark

3B Benchmark is een tool waarmee de performance gemeten kan worden van het systeem waarop Revit actief is.
U kunt na overleg met de support-afdeling van ICN Solutions een script draaien waarmee de test uitgevoerd zal worden. Deze testgegevens kunnen per mail naar ICN Solutions gestuurd kunnen worden voor verdere ondersteuning.

Bestanden tonen

Deze tool toont alle bestanden die in de map staan die in 3B-instellingen voor documentatie is opgegeven. De tool zal het bijbehorende programma opstarten. Dus pdf met de pdf-reader, xls met Excel, doc met Word enz. Dit is dus ideaal om binnen het bureau 1 locatie voor Revit-gerelateerde documentatie te beheren.