• Voor wie

ROI button 0

3B Werkmethodiek is geschikt voor elk type gebruiker

De 3B Werkmethodiek maakt Autodesk Revit geschikt voor de Nederlandse bouwpraktijk. De 3B Werkmethodiek is ook uniek doordat het de enige volledig
Nederlandstalige Revit-applicatie is. Compleet met een Nederlandstalige handleiding en Nederlandstalige uitleg van alle bouwkundige elementen (Families).

Beginnende gebruiker
beginnendeVoor de beginnende gebruiker zijn vooral de 3B Family tools en de 3B Family manager belangrijk. Hiermee kunt u bijvoorbeeld eenvoudig Families zoeken en plaatsen en ook zoeken in bureau- en projectbibliotheken.

 

beginnende gebruiker

Dagelijkse gebruiker
dagelijksDe intensievere gebruiker die dagelijks met de 3B Werkmethodiek werkt, zal snel merken dat de vele handige tools het werken met Autodesk Revit aanzienlijk vergemakkelijken. Met name de 3B Project tools en de 3B Gereedschappen bewijzen hier hun onmisbare waarde.
 

dagelijkse gebruiker

Geavanceerde gebruiker
gevorderdeVoor de geavanceerde gebruiker bevat de 3B Werkmethodiek diverse tools die het mogelijk maken om vanuit Autodesk Revit te communiceren met andersoortige software van externe bouwpartners. Voorbeelden hiervan zijn calculatie-, beheer-, onderhoud- en exploitatiesoftware.
 

geavanceerde gebruiker